Vlad Gheorghe (USR) cere demisia președintelui USR, Cătălin Drulă

Unul dintre cei mai cunoscuți europarlamentari ai USR, Vlad Gheorghe, l-a criticat pe președintele propriului partid, Cătălin Drulă, pentru modul în care a gestionat criza provocată de Elena Lasconi, fostul cap de listă a candidaților USR la alegerile europarlamentare.

Elena Lasconi a fost scoasă din campania pentru alegerile europarlamentare după ce a recunoscut că a votat „Da” la referendumul organizat în 2018 de Liviu Dragnea, Lasconi fiind de acord ca familia și căsătoria să fie categorii ce pot fi atribuite numai cuplurilor formate de un bărbat și o femeie.

Cătălin Drulă, cine își asumă haosul ăsta? Cine plătește pentru bâlbâiala asta total neprofesionistă care a urmat numirii nestatutare pentru alegerile europarlamentare? Cine este responsabil pentru dezamăgirea pe care USR a provocat-o iar electoratului, pentru imaginea boțită de neprofesioniști care se joacă de-a partidul, de-a listele și candidații? Cine își pune demisia pe masă, președintele USR? Biroul Național? (…) USR face știri doar cu scandaluri interne și procente staționare în sondaje, în cel mai bun caz. Suntem partid în opoziție care pentru prima rundă de alegeri din cel mai important an electoral pentru România vine cu o listă lansată cu scandal, modificată cu alt scandal, a transmis Vlad Gheorghe, referindu-se atât la cazul Elenei Lasconi, cât și la modul în care ea și alți câțiva colegi din USR au fost puși – fără vot intern, spre deosebire de restul candidaților – în vârful listei candidaților USR la alegerile parlamentare.

Sursă: Facebook / Vlad Gheorghe