George Simion: „Ce interes aveau serviciile rusești să se întâlnească cu mine? Ce să facă?”

Președintele AUR, George Simion, s-a distanțat în cadrul unei emisiuni la România TV de acuzațiile potrivit cărora ar avea legături cu serviciile secrete ale Rusiei.

De fiecare dată când am fost la românii din Cernăuți, români pe care Klaus Iohannis nu i-a vizitat niciodată, m-am văzut doar cu românii din Cernăuți, cu comunitatea românească care este discriminată, care nu are dreptul la școli, nu are dreptul la biserică.(…) Eu eram un copil pe vremea aceea. Vă dați seama ce interes au aveau serviciile rusești să se întâlnească cu mine… Ce să facă? Să mă racoleze? Nu m-am văzut cu nimeni! Eu vorbesc limba română și engleză. Cu cine m-am văzut la Cernăuți am poze, sunt publice, am făcut filmări. Am participat la parada portului popular românesc. Este exclus așa ceva, a declarat liderul AUR.

Primele acuzații la adresa șefului AUR au fost aduse de un fost ministru al Apărării din Republica Moldova, Anatol Șalaru. Acestea au fost urmate de acuzațiile lui Oleksandr Skipalsky, șef al Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Sursă: Facebook / George Simion