Alina Gorghiu, „perla” din Tecuci de pe listele PNL Timiș pentru parlamentare: Ilustră necunoscută în ultimii ani, s-a remarcat prin legea care scotea din închisoare condamnații cu mai puțin de 7 ani de pușcărie

Cu suspecți de furt sau plagiat (și suspecți în general), combinagii pe bani publici sau mândri brătieni care vor să scoată din închisoare infractori condamnați definitiv, lista PNL Timiș pentru alegerile parlamentare poate fi de departe un exemplu de AȘA NU – Fiindcă așa ceva efectiv nu vor accepta timișenii să trimită cu mâna lor în Parlamentul României, pe salarii babane și pensii speciale.

Că tot vorbim de scos din pușcărie, Alina Gorghiu e și în 2020 pe lista PNL pentru Senat în Timiș, ba o mai și deschide. Ce caută aici venită taman din Tecuci e un mister, dar putem să presupunem că doar aici i s-a făcut loc…. iar. Pentru că, și mai surprinzător decât prezența pe listele unui județ pe care nu-l înțelege și cu care nu are nici în clin nici în mânecă, Alina Gorghiu a fost senator de Timiș și până acum! Exact-exact nu știm ce a făcut pentru Banat, știm doar că a fost plătită din banii noștri în ultimii 4 ani.

Pentru ce? Abia aici devine frumos:

Doamna din Tecuci, actual senator PNL de Timiș, a propus imediat după preluarea guvernării de către liberali, ba cerând și procedură de urgență pentru adoptare, ca infractorii condamnați definitiv cu pedepse mai mici de 7 ani de închisoare să poată să-și petreacă timpul de detenție acasă în loc de pușcărie. Sau dacă nu chiar tot timpul, măcar închisoare de weekend să facă, să le priască restul săptămânii. N-a fost să fie!

„O să ne râdă infractorii în nas”, a profețit un procuror, referindu-se la aventura legislativă a doamnei Gorghiu, respinsă în final de Camera Deputaților. Șeful acesteia, Ludovic Orban, fie de acord cu procurorul, fie speriat de scandalul public, a definit ca „aberație” proiectul de lege al colegei sale de partid, despre care a mai și spus că „s-a autodescalificat, nici nu mai are nevoie de vreo sancţiune. Beneficiază din plin de sancţiunea cetăţenilor”.

Bine spus! Dar, autodescalificată sau nu, Alina Gorghiu e pe listele PNL pentru Senat. Așa încât problema partidului acum e că de sancțiuni din partea cetățenilor va beneficia din plin pe 6 decembrie nu doar Doamna din Tecuci, ci întregul PNL.

Categorii PNL