Nicușor Dan și Dan Voiculescu, atac dur la Gabriela Firea pentru sistarea plății stimulentului financiar pentru persoanele cu dizabilități

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan și viceprimarul USR-PLUS Vlad Voiculescu au lansat astăzi un atac extrem de dur la Gabriela Firea, pe care o acuză de sistarea plății stimulentelor financiare pentru adulții cu dizabilități din București. Atât Nicușor Dan, cât și Dan Voiculescu susțin că primarul Gabriela Firea a făcut exact lucrul de care acuzase opoziția în timpul campaniei electorale.

Mă așteptam și totuși speram ca Firea și PSD să nu coboare din nou atât de jos. La fel cum cei mai aprigi dictatori își folosesc cetățenii, chiar pe cei mai vulnerabili, ca scut, administrația Firea a ales să lovească în adulții cu handicap din București pentru o răzbunare politică: vor să facă să pară că noi am fi oprit plățile și să capitalizese pe asta pentru alegerile parlamentare! (…) În prag de iarnă lasă oameni în situații vulnerabile fără bani doar ca bieții oameni să creadă că noi – care nu am preluat încă mandatele – am fi făcut asta, a transmis Vlad Voiculescu.

La rândul său, Nicușor Dan a scris într-un mesaj public că Gabriela Firea se poartă cu „cinism și bătaie de joc până în ultima zi de mandat”.

Gabriela Firea a oprit plata stimulentului financiar pentru adulții cu dizabilități din București. Adică a făcut exact ceea ce ne acuza pe noi, în mod mincinos, în timpul campaniei electorale! Cinism și bătaie de joc până în ultima zi de mandat – de asta au parte bucureștenii de la primarul general încă în funcție, a transmis și primarul ales al Capitalei într-un mesaj publicat pe pagina Facebook.

Și Nicușor Dan și Dan Voiculescu au dat asigurări că plata stimulentelor financiare pentru persoanele cu dizabilități vor fi reluate din momentul preluării mandatului.