PNL a mințit când a promis susținerea mediului de afaceri, acuză USR

Cei care au votat PNL au fost înșelați, susține deputatul USR Claudiu Năsui, care afirmă că liberalii au mințit în campania electorală când au promis că vor susține mediul de afaceri și debirocratizarea. PNL, potrivit acestuia, „a folosit voturile lor pentru a susține birocrația absurdă din România”, cu trimitere la proiectul de lege propus de USR care ar fi eliminat restricția unei persoane de a fi asociat unic într-o singură firmă și pe care PNL și președintele Iohannis s-ar fi luptat s-l împiedice să intre în vigoare.

(…) antreprenorii sunt niște evazioniști în așteptare conform statului român (PNL mai precis). (…) Proiectul USR a trecut în 3 ani prin parlament și tocmai când să fie promulgat, a fost retrimis de către președintele Iohannis înapoi în parlament. De ce? Din cauza mentalității învechite birocratice a PNL. Asta e. Cu multă trudă, legea a mai trecut o dată prin parlament. Tocmai atunci guvernul PNL a atacat-o la CCR ca să o mai întârzie puțin.

Da, ați citit bine. PNL a făcut toate acestea. A mințit în campania electorală că susține mediul de afaceri și debirocratizarea. De fapt cei care au votat PNL au fost înșelați. Pentru că PNL a folosit voturile lor pentru a susține birocrația absurdă din România, a scris Claudiu Năsui pe o rețea de socializare.

Deputatul USR descrie legislația actuală ca fiind „aberantă” și „stupidă” și acuză că, deși USR a încercat să o schimbe, nu a putut din cauza unor „oameni care n-au lucrat în privat în viața lor, nu au fost în situația de a plăti vreun salariu, și nu au depins vreodată de clienți care să le cumpere produsul, (care, n.r.) ajung în funcții politice de unde ii pot chinui pe oamenii productivi.”