Drulă acuză PSD și PNL de blat: „Țara, PE URMĂ”

Cătălin Drulă acuză PNL și PSD că pun blaturile și calculele politice pe primul loc, lăsând „țara, criza politică și potențiala criză de sănătate” pe plan secundar.

Acesta nu l-a uitat nici pe președintele Iohannis, despre care spune că, alături de liberali, este preocupat mai degrabă de „combinații politice” decât de rezolvarea crizei în care partidele au aruncat România.

Am mers cu bună-credință la întâlnirea cu Președintele Iohannis ca să găsim o cale de ieșire din criza politică. Din păcate, ne-a fost clar rapid că Președintele și PNL sunt mai degrabă preocupați de combinații politice pentru maximizarea șanselor electorale, decât de rezolvarea crizei, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Acesta se declară dezamăgit de atitudinea PNL și a premierului desemnat Florin Cîțu, care nu doresc în mod real să construiască o majoritate cu USR în vederea guvernării.

Am sperat totuși după desemnarea dlui. Cîțu că există dorința reală de a construi o majoritate care să includă USR. Ne-am exprimat disponibilitatea și dorința de a participa deplin la o guvernare bazată pe această majoritate. Ne-am lămurit rapid prin atitudinea PNL și a dlui. Cîțu care nu au avut până acest moment niciun fel de consultări cu USR. (…) Nu poți avea consultări DUPĂ ce faci lista guvernului și programul de guvernare. Decât dacă le faci de formă și dacă aroganța îți e mod de lucru, a adăgat acesta.

Drulă menționează, totodată, că atât social-democrații zât și liberalii urmăresc doar câștigul electoral de la următoarele alegeri:

Din păcate, atitudinea PNL și PSD este orientată strict către câștigul electoral din vară. Țara, criza politică și potențiala criză de sănătate sunt pe planul doi. Pe locul unu, sunt aceleași blaturi de care românii sunt sătui până peste cap, a încheiat acesta.

* Facebook Cătălin Drulă.