USR, pe repede-nainte către anticipate

Prioritatea USR rămân alegerile anticipate, a anunțat astăzi președintele formațiunii politice, Dan Barna, care a precizat că va discuta cu premierul demis Ludovic Orban următoarele etape care vor deschide drumul către alegerile generale:

Am fost de acord că România nu are nevoie de o criză politică prelungită și, de aceea, ne vom întâlni la începutul săptămânii următoare pentru a identifica care sunt pașii concreți pe care îi putem face pentru ajunge cât mai repede la scopul comun: anticipate și o majoritate parlamentară care să reprezinte într-adevăr voința românilor, a scris Dan Barna pe Facebook.

Acesta a motivat poziția partidului pe care-l conduce criticând PSD, despre care afirmă că „se va opune cu toate forțele ori de câte ori privilegiile îi vor fi puse în pericol”.

I-am zis domnului Orban că prioritatea noastră rămân alegerile anticipate. Experiența ultimelor luni ne-a arătat că majoritatea toxică din parlament se va opune cu toate forțele ori de câte ori privilegiile îi vor fi puse în pericol. Am văzut asta zilele trecute, când teama de alegerea primarilor în două tururi i-a mobilizat într-un mod demn de o cauză mai bună, arată liderul USR.