USR-PLUS își desemnează candidații comuni pentru locale după prezidențiale

Candidații Alianței USR-PLUS pentru alegerile locale vor fi stabiliți după scrutinul prezidențial, potrivit unei decizii luate astăzi de cele două partide în cadrul primei ședințe comune a Birourilor Naționale USR și PLUS. Până la alegerile prezidențiale, fiecare formațiune politică își va desemna candidații proprii, însă.

Președintele USR, Dan Barna, a precizat că Alianța se pregătește să câștige toate alegerile care vor urma, începând cu cele prezidențiale până la cele parlamentare de anul viitor.

Cerem votul românilor pentru un mandat clar de reformă a statului, nu pentru îmbunătățiri ici-colo. Acesta este obiectivul meu și al USR PLUS – reforma statului român, eliminarea corupției și a incompetenței”, a transmis Dan Barna, într-un comunicat de presă citat de Mediafax.

La rândul său, liderul PLUS a afirmat că obiectivul Alianței este intrarea în turul 2 la prezidențiale și câștigarea alegerilor.

Consolidăm alianța, intensificăm colaborarea, mergem pe drumul pe care am pornit în mai, după rezultatul de la europarlamentare. În perioada următoare campania pentru prezidențiale va fi intensificată, obiectivul Alianței este intrarea în turul 2 și câștigarea alegerilor, a menționat acesta, potrivit documentului citat.

*Facebook Alianța USR-PLUS