Stelian Ion, candidatul USR pentru alegerile locale din Constanța

Stelian Ion a fost desemnat candidatul USR pentru alegerile locale din Constanța, se arată într-un comunicat de presă transmis de USR Constanța.

În data de 4 octombrie 2019, Uniunea Salvați România Constanța a convocat Adunarea Generală în vederea organizării de alegeri pentru candidatul partidului la funcția de Primar al Municipiului Constanța; Lista de candidați pentru Consiliul Local al Municipiului Constanța. În urma alegerilor, suntem onorați să vă facem cunoscute rezultatele: Candidatul USR Municipiul Constanța pentru funcția de Primar este Stelian Ion, potrivit documentului citat.

Candidatul Uniunii Salvați România a declarat, la anunțarea candidaturii, că este hotărât să smulgă orașul „din ghearele hidrei pesediste care a sufocat și a ținut în loc orașul acesta zeci de ani de-a rândul”:

Avem șansa istorică de a salva acest oraș și de a-i reda strălucirea. De ce Constanța? Pentru că este orașul în care m-am născut, am crescut, am învățat, am muncit și mi-am întemeiat familia. Constanța este casa mea. Acest oraș mi-a oferit cele mai frumoase clipe, de el mă leagă cele mai frumoase amintiri. Din păcate, dintr-un oraș înfloritor, Constanța a ajuns o ruină, iar imaginea Cazinoului a devenit simbolul hoției și al incompetenței cu care PSD-ul a administrat acest oraș atâta amar de vreme, a declarat acesta.