PDL, călcâiul lui Ahile al PNL-ului. Caramitru, atac la baionetă împotriva lui Blaga

Andrei Caramitru, membru în Comisia de Politici Publice responsabilă de crearea programului de guvernare al Alianței USR-PLUS, ripostează la atacurile tot mai dese pe care liberalii le lansează, în perspectiva alegerilor prezidențiale, împotriva Uniunii Salvați România.

Caramitru ripostează astfel printr-o ripostă dură la Vasile Blaga, parte din aripa PDL-istă a Partidului Național Liberal – veritabil călcâi al lui Ahile pentru liberali, care însă ocupă funcții importante în partid și care, în opinia lui Caramitru, este responsabil de atacurile împotriva USR:

Știați că a fost prins negociind cu clanurile de interlopi candidaturile la primăria București (îl vedeți în poză cu clanul Sportivilor)? Știați că finul lui a fost arestat pentru că fura din vilele oamenilor împreună cu câțiva interlopi? Știați că a fost sub acuzație DNA de mită de vreo 700.000 de EUR și achitat cam suspect (unii din dosar și-au recunoscut vina; judecătoarea a fost plasată sub anchetă după)?

Dar nu-i nimic. Dl Blaga e important. Europarlamentar. Șef mare pe acolo. Și el dă tonul la toate atacurile împotriva USR. Nu-i nimic. Să afle lumea cine sunteți.

Votați Săgeata. Votați “România Normală”. A peneleului. Dacă sunteți proști așa veți vota. Dar ne-am trezit. Și nu vom vota așa. Și nu ne e frică.

Da – vom colabora cu voi că nu avem încotro (nici voi nu aveți încotro și sunteți obligați sa faceți guvern cu noi deși ne urâți). Însă nu cu Blaga. Cu cei civilizati și curați de acolo – ăia puțini cât sunt. Nu cu baronii penali ai voștri. Dați-i naibii afară o dată pentru totdeauna – că o să ajungeți altfel lângă PSD, la 10%, în câțiva ani dacă nu faceți curățenie, a scris Caramitru pe Facebook.