Timișoara: Flacăra eternă din Cimitirul Eroilor a fost stinsă. Primăria nu a plătit factura la gaz

Situație incredibilă la Timișoara, unde rutina frizează absurdul: Flacăra eternă din Cimitirul Eroilor a fost stinsă pentru că Primăria nu a plătit o factură la gaze în valoare de 5.600 de lei. Nici după ce a fost făcută plata aceasta nu a fost reaprinsă imediat, pentru că instalația de gaz nu era la zi, a declarat primarul municipiului, Nicolae Robu, care s-a arătat „indignat la maximum” de situație.

Este absolut condamnabil că s-a întâmplat așa ceva. Trebuie să văd cum stau lucrurile. Nu știu, în privința acelei sume, cât e de veche restanța, de ce nu s-a plătit, cât s-a facturat. Mă voi lămuri. Dacă administratorul a acționat astfel încât să ne creeze o problemă de imagine, e una. Dacă și-au făcut datoria și aparatul primăriei este de vină, atunci e alta. Trebuie să mă lămuresc. În rest nu știu, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Acesta precizează că nu Primăria este responsabilă pentru această situație, întrucât de administrarea cimitirelor se ocupă o firmă de care acesta se declară nemulțumit.