Barna: România are nevoie de o nouă clasă politică

Aflat în vizită la fabrica Forja Neptun din Prahova, președintele Uniunii Salvați România, Dan Barna, afirmă că România are nevoie de o nouă clasă politică. Dovada? Evenimentele de astăzi și politicienii care „au eșuat complet”, plimbându-se din partid în partid și din funcție publică în funcție publică, manevrând România în interes propriu.

Tot ce este bun astăzi în România nu li se datorează câtuși de puțin celor care au guvernat și condus țara în ultimii 30 de ani. Industria românească funcțională le aparține în totalitate antreprenorilor și oamenilor care și-au suflecat mânecile ca să împingă economia țării noastre. Un exemplu este fabrica Forja Neptun, din județul Prahova, pe care am vizitat-o astăzi. Directorul firmei, domnul Constantinescu, mi-a spus că are o cifră de afaceri de 150 de milioane de euro și jumătate din ceea ce produce merge la export, a scris acesta pe Facebook.

Potrivit liderului USR, deși peste 8.000 de noi afaceri s-au înființat în Prahova în ultimii 5 ani cu fonduri europene, iar Sud Muntenia este pe locul 2 în rândul regiunilor din România prin prisma numărului de afaceri înființate, mai mult de 30.000 de prahoveni au ales să plece din țară.

România are nevoie de un reset total pe scena politică pentru a îndrepta traumele cetățenilor adunate de-a lungul anilor. Am convingerea că România se va face bine, alternativa pentru schimbarea țării noastre este o conducere și o guvernare USR PLUS, adaugă acesta.